2010. július 18. 13:06 - joshibarat

Semmi extra

PYRIOR : PULSAR (2009)

 

 

A német Pyrior 2008-ban alakult,Pulsar című Ep-jüket pedig 2009-ben adták ki.Instrumentális muzsikát játszanak,amiben desert rockot és stonert vegyítenek,bár szerintem egyébként sincs túl éles határvonal a két stílus között,szóval nevezhetjük nyugodtan instrumentális stonernek a Pyrior zenéjét.A lemez első száma ("Janitor")pl. ütemesebb stoner rock,a következő,nem túl fantáziadús címet viselő "Oblivion" pedig ábrándozós desert rock,amit helyenként stoneres riffekkel élénkítenek.A harmadik "Paralyze Vertification" kifejezetten kellemes kis desert rock jam,a következő "Pulsar" pedig ehhez hasonló jellegű,csak kissé zajosabb.A lemez egyetlen vokálos darabja a "Stator" című szám.Sajnos.Mármint szerintem tök felesleges volt elbaszni ezt a számot a jellegtelen énekkel.Na,mindegy,azért maga a zene nem rossz,ugyanúgy,ahogy az albumot záró,jammelősebb "Vertigo" se.

A Pulsar összes számára alapból jellemző a Kyuss feeling,Kyuss hangzás,dallamvilág,...stb.Teljesen átlagos,hagyományos muzsikát játszik ez a csapat,de megér egy-két hallgatást a lemezük,mert fasza hangulatok vannak rajta.Monkey3 rajongóknak legalábbis nagyon bejöhet.


Tracklist:
01. Pulsar
02. Paralyze Verification
03. Janitor
04. Vertigo
05. Oblivion
06. Stator

 

 

Címkék: pyrior
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr122158657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2010.07.19. 19:49:24

szeva Joshi! off kérdés, nem a poszthoz kapcsolódik: Te is sörözöl majd, vagy a fröccsözők szerény táborát gyarapítod? :)a napokban rendelem meg a bort a blogtalira, csak még nem tudom, mennyit...

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.07.19. 22:43:12

Nekem mindenképpen rendelj,de csak fehéret,mert vöröset nem szoktam inni.Szerintem sört meg ettől függetlenül is fog inni mindenki,mer' azt ugye alapból.
süti beállítások módosítása