2010. április 15. 21:28 - joshibarat

Dixie Top

DIXIE WEREWOLVES :

SWEET SOUTHERN SUNSHINE (2003)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na,tényleg sok volt már mostanában a sci-fi zene itt,úgyhogy most egy jóideig a tavaszi hangulatra és az önfeledtségre próbálok majd koncentrálni muzsikák szempontjából.Maradjunk a földön,de azért érezzük rohadtjól magunkat!
    
A Dixie Werewolves egy Tennessee állambeli csapat,tagjai '97-ben álltak össze,bár már igencsak tapossák az ötvenet és a zenélést sem ma kezdték,gitárosuk pl. hét éves kora óta ismeri hangszerét.Igazi országútravaló,dögös muzsikájuk a Lynyrd Skynyrd,a Molly Hatchet és a Mountain mellett leginkább a korai ZZ Top zenei világát ápolgatja tovább.Úgy tünik ezekből a bandákból manapság már kifogyott az energia,de érdekes módon kortárs rajongóikban még van annyi lelkesedés,hogy lepipálják őket.A lemez számait elemezni teljesen felesleges,mivel egységesen elmondható róluk,hogy kibebaszottul hangulatos ,southernes,bluesos hangulatot árasztanak,szóval a műfaj kedvelőinek kötelező.Kocsmázáshoz,csavargáshoz,vagy hosszabb kiruccanásokhoz tökéletes útitárs lehet.Én kurvára csípem,szeressétek ti is.


Trekklista:
01.Live For the Music
02.Turn Me Loose
03.Raise up Yo Hands
04.She's My Baby
05.Shock the Bones
06.Driftin Like the Wind
07.Sweet Southern Sunshine
08.Guitar Man
09.Downtown Girl
10.Rock You to the Limit
11.Stay With Me Tonight


Tagok:
Jeff Breazeale- guitar/vocals
Rusty Chambers- drums/vocals
Wade West- bass/vocals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr41924846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása