2009. november 17. 17:27 - joshibarat

Szarni kell mindenre!

GOV'T MULE : LIVE IN TOWER THEATRE 2009.10.31.

(Blues Rock lazulás)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel nemrég jött ki legújabb,By A Tread című lemezük,úgy gondolom eléggé aktuális a banda philadelphiai fellépésének hanganyagát tartalmazó, 3 cd-s koncertlemez.A Halloween alkalmából adott koncert repertoárját úgy állították össze,hogy egy nagyon fasza hangulatú,lazulós,szúlos-blúzos ünnepélyes fesztiválon érezhessük magunkat,arról már nem  is beszélve,hogy megajándékoznak minket jónéhány ötletes feldolgozással is.

 

Kurvajó,megunhatatlan,önfeledt,laza,feelinges kis koncert,amitől a műfaj kedvelőinek az az érzése támadhat,hogy de fasza lehetett ezt az egészet élőben átélni.Természetesen sörrel a kézben,spicces állapotban.A háromrészes lemez anyaga pedig értelemszerűen a három borító mögött található,92,82 és 150 megás minőségben.Szerintem bűn lenne kihagyni!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr261532288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása