2009. március 07. 11:36 - joshibarat

Szombati alapozás.

 SKYCLAD : IRRATIONAL ANTHEMS (1996)

  (Ír Folk-Metal kocsmazene)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 1990-ben alakult banda tökéletesen szállítja az odabaszósan bika,nyers riffeket,egész albumot meghatározó táncoltatós hegedálással,iszákolós  matériával és nagyon fasza,kórusban nyomott refrénekkel,de találhatunk a lemezen violinos intstrumentál szépséget is.

Szövegvilágát tekintve a kocsmázáson és a szabadságfeelingen kívül,Anglia politikai fikázása is megy,a szokásos,gúnyos társadalomkritikával.Létezik nekik többek között,egy ”Folkemon” és egy ”Vintage Whine” lemezük is,amik talán a legszínvonalasabbak,tehát lesznek is majd posztolva,de ez a lemezük hamarabb megtalálós és lényegretörőbb,mint az említett albumok.A folk-metal műfaj megteremtésével is vádolható ír csapat ’96-os lemezét ajánlanám mindenkinek,aki szeretne valami tökéletes alapozót a kötelező Szombat esti illuminálódáshoz..

 

Tracklist:

01.  Inequality Street
02.  The Wrong Song
03.  Snake Charming
04.  Penny Dreadful
05.  The Sinful Ensemble
06.  My Mother in Darkness
07.  The Spiral Starecase
08.  No Deposit, No Return
09.  Sabre Dance
10.  I Dubious

 

Címkék: skyclad
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr53987023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása