2009. január 25. 16:53 - joshibarat

Gyerünk a kocsmába!

 

FIVE HORSE JOHNSON : FAT BLACK PUSSYCAT

(Dirty-Southern-Blues)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő poszt tárgya egy 1998-as keltezésű igazi motoros hangulatú lemez.A csapat a Bluest,a Southern-Rockot és a Stonert vegyíti,olyan módon,hogy sztem náluk jobban ezt senki sem műveli. Iszonyatnagy piálós,bulizós,dirty hangulata van az egész lemeznek,ráadásul az énekesi posztot a Clutch szájharmónikása(Eric Oblander) tölti be,olyan karcos,klasszikus énektémákat hozva az egyébként is telitalálat számokhoz,hogy nálam ez a lemez a no1 Southern album.Már a lemez első hangjától egy füstös pubban érzi magát az ember és észre sem veszi,hogy egymás után dönti magába a sört és a whiskyt,az olyan számoktól pedig,mint a”Sermons in the Yard”,vagy a ”She don’t know”rögtön táncra is perdül.



Tracklist:

1. Lightning When I Need

2. Fly Back Home

3. So Low

4. She Don't Know

5. Sermons in the Yard

6. Say We Can

7. Bleachin' Bones

8. I Cried

9. Dead Language

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr54901464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.25. 21:02:33

Ez mind így igaz! pontosan éppen e miatt nem hallgatom ma meg ezt az albumot, mert még egy pálinkát nem bír a májam. Maj' hónap.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.01.26. 00:32:38

Hát azthiszem most egy hétig én is pihentetem a szervezetem.
süti beállítások módosítása