2012. szeptember 12. 21:08 - joshibarat

Sok ilyet még!

.

RADAR MEN FROM THE MOON :

ECHO FOREVER (2012)

.

cover.png

.

A holland csapat egy '52-ben készült sci-fi címét viseli magán, legújabb lemezükön, pedig desert rock-ba illő gitárdallamok, Causa Suit idéző basszusok és elszállítós effektek teremtik meg azt a fajta pszichedelikus felhőbe burkolózó atmoszférát, amit manapság sajnos egyre kevesebb lemezen hallhatunk. Billentyűkavalkáddal, fuvolával, vagy szaxofonnal ugyan nem színesítik ráérősen jammelős zenéjüket, de ezek nélkül is nagyon kellemesen elutaztatják a hallgatót különböző sivatagi, vagy éppen felhők feletti tájakra. Számokat ezúttal nem is elemezgetek, egyébként is nagyon egységes hangzású az egész lemez. Ja, és természetesen instrumentális zenéről beszélünk.


Nincs más dolgotok, mint a Bandcamp-en rákattintani a "Buy Now" feliratra és beírni, hogy mennyit szántok a lemezre, természetesen, ha 0-át írtok be, akkor ingyen van. Ezek után már tölthető is az album. Persze én azért a borító mögé is raktam egy letöltő linket, hátha valaki...



Tracklist:
01. Echo Forever 07:20
02. Atomic Mother 08:17
03. Dance Of Black And White Paint 05:10
04. Darkness 07:24
05. Heading For The Void 04:51
06. Where Sky Meets Earth 06:43
07. Avant-Garde Luxury 11:05

.

Avant-Garde Luxury:

.

A "The Wire" című szám a csapat előző lemezéről:

.

Tagok:
Jan-Titus Verkuijlen - basszus
Glenn Peeters - gitár
Tony Lathouwers - dob

.

.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr884773448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása