2012. április 01. 12:21 - joshibarat

Macskásan is szép az élet 31.

 

ROVO : URMA

 

 

 

Ezzel a szerzeménnyel kívánok mindenkinek kellemes napot és a megszokott, lazítós jellegtől eltérően ezúttal élénkítő, nyüzsgő hangulatot is kaptok.

Nagy tudású, kelet-ázsiai művészek alkotják ezt a muzsikát, ami első körben andalító, meditatív hangulatot kínál, a másodikban pedig elkanyarodik a tébolyult improvizáció felé. Az agyaltatósabb szakaszok nyugalomból kizökkentő jellege itt fontos szerepet játszik a kiegyensúlyozottabb folytatás felerősítésében. Ahhoz, hogy önfeledtebben elmerülhess a nyugalomban be kell néha iktatni élénkítő, vagy zavaró elemeket is, hogy aztán kellemesebbnek tűnjön a higgadtság. Egyébként meg stílus tekintetében is elég érdekes zene ez. Egyszerre találhatjuk meg benne az ambient, a pszichedelikus rock és a jazz elemeit, a felcsendülő hangszerek között, pedig találhatunk színesítésként hegedűt, fuvolát, vagy klarinétot is.

 

Hallgassátok, lazuljatok rá és elmélkedjetek a világ csodáin.

 

Hajrá! Macskásan is szép az élet!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr324353648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2012.04.03. 13:35:15

A Condor című lemezük az egyik legjobb szerintem.
(Ja meg kösz a stonerblogról a Shock radart is)

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2012.04.03. 18:29:39

@nemtombaje: Nekem a MON van meg, azon van rajta ez a szám is, a Condort meg asszem már hallottam valamikor régebben, talán a csakkbennről szedtem még le valamikor. Majd utánanézek.
süti beállítások módosítása