2010. március 27. 10:22 - joshibarat

+2

KÉT ÚJ BLOG.

 

Két újabb magyar oldalt is találtam mostanában,amit érdemes megvizslatni,illetve rendszeresen látogatni a jövőben:

 

 

 

 

 

 

Sacred Desert: erre az oldalra a Stonerblog egyik ajánlójának a jóvoltából találtam.Az oldal szerzője régi sztónerrajongó és igazi fanatikus sztóner,ezért az átlagosnál behatóbban és részletekre kitérőbben foglalkozik a Desert/Stoner Rock témájával,ennek megfelelően pedig rendkívül tartalmasak a bejegyzések is.Igaz,hogy még csak egy nemrég indult oldalról van szó,de a későbbiekben szerintem fasza dolgok és érdekességek várhatóak.Már most is találhattok rajta plussz infókat,pl.a legújabb Brant Bjork albumról.

 

 

 

 

 

A másik csekkolandó oldal a Moonstone Pipe,ahová az előbb ajánlott Sacred Deserten keresztül jutottam el.Erről az oldalról(hozzánk hasonlóan) letöltések is elérhetőek,pl. a nemrég posztolt Space Debris diszkográfiát is megtalálhatjátok rajta.A space trip utalástól függetlenül itt nem csak kizárólag a space Rock műfajába tartozó muzsikákat találhatunk,hanem mindenféle más stílus képviselőinek lemezeit is.Tehát a mostanában népszerű Stoner,Sludge,Post Metal,Hardcore,Experimental,stb világába kalandoztatják a látogatókat.



Vizitáljuk tehát rendszeresen ezeket az oldalakat,had gyarapodjon az összetartó blogok száma és egyúttal szervezzünk egy minél nagyobb létszámú közösséget,mer' az kurvajó dolog,de azért a kötelező berúgásról se feledkezzünk el!


Mindkét oldalt megtaláljátok a képekre kattintva,illetve a jobb oldalon lévő linkfalon.

 

 

Címkék: blog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr451872359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása