2010. január 06. 17:46 - joshibarat

2009 legfaszább lemezei szerinted

TOPLISTÁK AZ ELŐZŐ ÉV TERMÉSÉBŐL

 


A statisztika alapján,(amit rendszeresen nézegetek) naponta kb. 20-25 ember látogatja a blogot és ezúton jelezném mindegyikőjüknek,hogy ez nem egy zártkörű klub,szóval nyugodtan kommentelhet bárki.A témát főleg a toplista miatt hozom fel,itt van ugyanis egy "kinek melyik album volt a legnagyobb hatású zene 2009-ben" jellegű poszt és kiváncsi vagyok,hogy számotokra mik voltak a legjobban begyövős albumok 2009-ben.Nem kifejezetten a blogon szerepelt zenékről van szó,hanem bármilyen albumról,amit 2009-ben kiadtak(bármilyen stílusban),szóval nem kötött.Nekem már megvan a saját listám,amit lent meg is találtok,nektek pedig elég felsorolnotok a sajátotokat a poszt kommentjében,már ha nem túl megerőltető.Én majd ezeket a listákat nickel ellátva folyamatosan beillesztgetem a poszt szövegébe,így majd mindenki láthatja.Mivel 2009-ben iszonyat sok jó album jelent meg,én a 10-es listát karcsúnak tartom,szóval legyen inkább kb.15,mivel a 20 meg már talán sok.

Íme a saját listám,a tiéteket pedig várom a kommentben:



Mangoo : Neolithic
Sula Bassana : The Night
IQ : Frequency
Baroness : Blue Record
Interkosmos : s/t
Nashville Pussy : From Hell To Texas
The Brew : The Joker
The Sign Of The Southern Cross : ...Of Mountains And Moonshine
John Frusciante : The Empyrean
Astrosoniq : Quadrant
Mythematica : s/t
Riverside : Anno Domini High Definition
Tomas Dvorak : Machinarium Soundtrack
Sun Gods In Exile : Black Light,White L

Causa Sui : Summer Sessions vol.3.

 

 

Címkék: toplista 2009
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr401652064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsenja 2010.01.26. 20:41:47

Hát a Baroness, meg Frusciante nekem is ott van meg mondjuk a The Mars Volta-Octahedron, Mastodon-Crack The Skye... ja és az Arctic Monkeys Humbug-ja :)
süti beállítások módosítása