2009. december 04. 00:06 - joshibarat

Ingyen Stoner

EL DIABLO : PARADISE MESCALINE (2001)

(Stoner Rock)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek a mexikói bandának a lemeze valójában akkor is kikerült volna ide,ha nem tették volna ingyenesen elérhetővé lemezüket,mert számomra az olyan zenék egyike,ami már az első hangjaitól kezdve megfog.Igazi,tökös,zsigerből játszott,direkthangzású,nagybetűs Stoner Rock.Olyan fasza feelingje van,hogy észrevétlenül tekered tőle feljebb a hangerőt és önkéntelenül nyúlsz a sörnyitó után,miközben bólogatsz,mint egy hülyegyerek.

 

Vannak itt feltűnő hatások a Kyuss-tól,a C.O.C.-tól,a Monster Magnet-től is bőven és mivel 2000-ben adták ki első lemezüket,az akkortájt színrelépő Nebulával,valamint a The Atomic Bitchwax-al is lehet párhuzamot  vonni.Az énekstílus egyszerre emlékeztet a Rollerball-os Mattre és a Bitchwax vokalista Chris Kosnik-ra,szóval nem lehet rá panasz,ugyanúgy,ahogy a fájl minőségére sem,amihez a borító mögött megtaláljátok a linket,mivel a béna Myspace-ükről a regisztrálás és átláthatatlanság miatt körülményes lenne megoldani a letöltést.Ha pedig valaki esetleg igényelné az első lemezüket,akkor szívesen adok hozzá linket a poszt kommentjénél.


Tracklist:
01. See Men Fall
02. Mirror Love
03. Mastertrip
04. Liquid Skies
05. Lovetrust
06. Bad Rash
07. Hollow
08. Star
09. Killove

 

 

Címkék: el diablo
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr781572705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása