2009. augusztus 30. 13:08 - joshibarat

Vasárnapi kocsmajárat

ELDEMUR KRIMM : DIRIGO (2004)

(Motoros-Retro-Stoner-Stb-Kocsmazene)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kiváncsi vagy egy zenére ,ami olyan mintha a Creedance Clearwater Revival ült volna össze  ittasan muzsikálni Rob Zombie-val és Frank Zappa-val egy füstös éjszakai lokálban,akkor hallgasd meg ennek a portlandi csapatnak a 2004-es lemezét.Zenéjüket ugyanúgy jellemzi a Rob Zombie feeling,mint a Captain Beefheart infantilis dallamvilága,vagy a Zeppelint idéző,klasszikusabb témák.Az albumról talán a lemezt nyitó "Elephant Gun"-t ,a motorozós "Alabaster"-t és a Zappás "Chopper Reject"-et lehetne kiemelni önfeledtebb jellegük miatt,de a lemez elvetemültebb számai is rendkívül egyéni stílusban készültek,tehát érdemes az egész albumot végighallgatni.

 

1989 óta működnek,de több lemezükre hosszas keresgélés után sem sikerült rátalálnom,úgyhogy szívesen várom az infokat,illetve linkeket.  

 

Tracklist:

01. Elephant gun
02. Black Fog
03. Quitter
04. H-bomb queen
05. Chopper
06. Alabaster
07. Mahogany skin
08. Astronaut
09. Chopper reject
10. Dog star
11. Crash

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: eldemur krimm
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr651348371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása