2009. március 15. 14:14 - joshibarat

KULT 2.

WARRIOR SOUL: LAST DECADE DEAD CENTURY(1990)

(Hard Rock/Metal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Trouble énekesi posztját hivatalosan is a Warrior Soulos Kory Clarke vette át és az új lemezt már vele fogják rögzíteni.Egyrészt tehát azért posztoltam a lemezt,hogy,aki esetleg nem vágná,hogy milyen hangra számítson az új Trouble lemezen,az itt megismerhesse,másrészt meg azért mert ez egy kurvajó zene volt régen.

 

Szövegeik részben erősen politikusak és társadalomkritikusak,részben pedig a tudatmódosító szerek okozta széthullott állapotról,illetve annak negatív következményeiről szólnak,a zenekar ilyen jellegű kinyilatkozásai pedig köztudottan saját tapasztalatból származnak.

 

A lemez hangzása nem hagy kívánni valót maga után,a zenészek mocsok módon kitesznek magukért,külön kimelendő John Ricco élvezetes,egyéni gitárjátéka és szólói,Kory Clarke pedig világba kiabálós,kiábrándult hangjával zseniális dallamokat fabrikál az amúgy is erőteljes zenéhez.Ha ezt a teljesítményt az új Trouble lemezen is tudja hozni,

akkor nagyon komoly lesz a végeredmény.

 

Kétségkívül egy rohadtul klasszikus album az elsőtöl az utolsó hangig, a ”The Losers”-t és a ”lulabby”-t meg akkora nosztalgikus hidegrázás volt megint hallani,hogy húbazmeg!

 

Kód : StigSoul

 

Tracklist:

01. "I See The Ruins"
02. "We Cry Out"
03. "The Losers"
04. "Downtown"
05. "Trippin' On Ecstasy"
06. "Four More Years"
07. "Superpower Dreamland"
08. "Charlie's Out Of Prison"
09. "Blown Away"
10. "Lullaby"
11. "In Conclusion" 

 

Címkék: warrior soul
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr571003476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása