2009. február 21. 16:52 - joshibarat

MACSKÁSAN IS SZÉP AZ ÉLET 4.

GOV’T MULE : MIGHTY HIGH (2007)

(Dub-Funk-Blues-Rock)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyolcadik albumánál tartó együttes 1994-ben alapítódott Allman Brothers Band tagok által.A Mighty High a csapat korábbi Zeppes-Creames Hard Rock kiadványairól válogatott számok  Raggae/Dub/Jazz/Funk verzióját tartalmazza.Tehát egyfajta fúziója a Dub-nak,a Funk-nak,a Jazz-nek és a Blues-nak.Számonként felváltva több énekest hallhatunk az albumon,a vendégzenészek pedig a már említett stílusok különböző ágazataiból érkeztek.

A hangzás erősen törekszik valamiféle koncertfeeling megteremtésére,ennek köszönhetően a keverés rendkívül élőhatású,a hangszerek pedig nagyon tisztán,szépen,erőteljesen szólnak.Hangszeres téren egyébként a hagyományos dolgokon kívül találkozhatunk szaxofonnal,trombitával,hammondal,vonósokkal,különböző elektromos effektekkel.A lemezről általam kiemeltek : az erőteljesebb kezdésű ”I’m a ram”,a jazzes-funkos ”The shape I’m in”,a hangulatos refrénű ”Play with fire”,az éjszakai sétához való ”Unblow your horn” és az ugyancsak funkos ”Outta shape”,ami akár egy Martin-Medesky-Wood lemezen is elférne.A linket a borítókra kattintva találjátok két részben.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr40956801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2009.02.27. 23:29:20

igényelek egy jelszót a kibontáshoz.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.02.28. 14:06:24

Cseréltem a linket Sendspaces-re,aminél ugye kb. a negyedik próbálkozásra fogod tudni letölteni a zenét.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.02.28. 23:15:21

No!
Kettő,azaz kettő darab linket kreáltam a két borító mögé Wow úr.
Ráadásul Mediafire-re,tehát gyorsan lekerül majd.
süti beállítások módosítása