2010. október 24. 14:22 - joshibarat

Macskásan is szép az élet 27.

ANDY MCKEE : JOYLAND (2010)

 

 

A világ legnépszerűbb akusztikus gitárművészei között számon tartott Andy Mckee játékát többek között olyan előadók inspirálták,mint Michael Hedges,Billy Mclaughlin,vagy Don Ross.Ebből már nem nehéz következtetni arra,hogy akinek a blogon is szereplő Michael Hedges lemez tetszett,annak a Joyland is rengeteg kellemes percet fog okozni,attól a ténytől függetlenül,hogy a Joyland-en azért mozgalmasabb szerzemény is található("Never Grow Old").Érdemes egyébként látogatást tenni Andy Mckee lemezeinek kiadójánál is,a CandyRat.com-nál,ahol hasonlóan színvonalas,illetve jellegében ehhez hasonló kiadványokkal ismerkedhettek meg.

Ha ezt a hétvégét is sikeresen végigdrinkelted és nem vágysz másra,mint szentimentális,nyugis dallamokra,akkor csak annyi dolgod van,hogy a borítóra kattintasz.Hajrá!
 


Weboldal
Myspace
Magyar rajongói oldal
 


Diszkográfia:
Nocturne (2001)
Dreamcatcher (2004)
Art Of Motion (2005)
Gates Of Gnemeria (2007)
Joyland (2010)
 


Joyland Tracklist:
01. Joyland
02. Blue Liquid
03. Away
04. Everybody Wants to Rule the World(Tears For Fears cover)
05. Never Grow Old
06. Upward Mobility
07. Hunter’s Moon
08. My Life As a CPA (Parallel Universe #43)
09. Layover
10. For Now

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr882395097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása