2010. július 31. 15:10 - joshibarat

Macskásan is szép az élet 22.

GRAHAM GREENE :

GAIA RISING-TALES OF ELECTRIC ROMANCE

 

 

A Gaia Rising egy ausztrál multi-instrumentalista művész ötödik szólómunkája.A gitárt,a basszusgitárt,a billentyűs hangszereket és a ritmus-kreáló programokat is mind egymaga szólaltatja meg az albumon.

Hagyományos hangvételű,lírikus megfogalmazású,kellemesen ellazító és álmodozós hangulatú kompozíciókat hallhatunk 2004-es keltezésű lemezén.Nulla aggodalom,csak önfeledt nyugalom.Városi zajoktól távol eső,érintetlen tájakat festő,pihentető melódiák,amelyeket nyugodtan nevezhetünk akár ambient rocknak is.Igaz,hogy a "Macskásan..." sorozat keretei közé raktam,de estefelé valami eszméletlenül bensőséges hangulatot tud alkotni.Hallgasd a kedveseddel,vagy akár magadban,szimpla lazításként,a lényeg,hogy ha ki akarsz kapcsolni a gondolataidból minden rosszat és gondot,akkor azt ennek a lemeznek a segítségével garantáltan megteheted.Régi nagyokhoz nem hasonlítanám,de pl. akinek tetszett a Michael Hedges féle Oracle,annak ez is nagyon fog.

Engem ez most annyira megtalált,hogy megpróbálok valahogy összegyűjteni egy diszkográfiát is a blogra.Addig pedig pihenjetek a Gaia Rising számaira. 


Tracklist:
1. The Journey of a Hopeless Romantic
2. GW3 (Talga Talga)
3. Intimate Strangers
4. Interlude
5. RFC97
6. 2R1 (The Love Thing)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr892189326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása