2009. március 09. 19:54 - joshibarat

Stoner-poppolás

BLACK STONE CHERRY : ST (2006)

(Slágeres Southern-Stoner-Grunge)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több helyen,azaz különböző blogokon is szóba került már a stoner-pop fogalma,amihez általában olyan nevek lettek párosítva,mint pl. a QOTSA vagy a Monster Magnet.Nos,az érdekes műfaji meghatározás erre a csapatra is illik és szerencsére itt is igencsak egyéni hangzásról van szó.Egy átlagosnál ütősebb és groovosabb hangszereléssel megtámogatott southern/stonert kell magunk elé képzelni,amely azonban nem riad vissza a dalcentrikusabb előadástól sem.Ezeknek köszönhetően az album fő erősségei : a modernebb hozáállás,az erőteljes riffek,az odafigyelősen megírt dalok és Chris Robertson bivalyerős hangja.A ”Blackwoods gold” c. track mellesleg többeknek ismerős lehet az általam összebarmolgatott Stoner-válogatásról.

 

TrackList:

01. Rain Wizard
02. Backwoods Gold
03. Lonely Train
04. Maybe Someday
05. When the Weight Comes Down
06. Crosstown Woman
07. Shooting Star
08. Hell & High Water
09. Shapes of Things
10. Violator Girl
11. Tired of the Rain
12. Drive
13. Rollin' On

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr62992098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomtattoo 2011.03.30. 02:47:57

Nekem elso hallasra Zakk Wylde ugrott be. :D Impozans, lenduletes kezdes utan a vegere kisse ellaposodik az album, de ennek ellenere kimondottan jonak mondhato anyag.
süti beállítások módosítása