2009. január 24. 13:08 - joshibarat

Első poszt

REBEL MEETS REBEL - ST (1999)

A blogot egy volt Pantera tagokból álló csapat lemezével indítanám. A mikrofonhoz egy David Allen Coe nevű country énekes állt, a többieket szerintem nem kell bemutatnom senkinek. Számokat nem emelnék ki, mert mindegyik rettentően eltalált, ráadásul elég egységes az egész album. Az átlagosan középtempós számok alkotta lemez, olyan mintha a southern rock vegyülne a country-val, Coe torkában pedig rendesen van smirgli, úgyhogy elég füstös feelinget ad az egész lemeznek. Az albumot már csak Dimebag Darrell (R.I.P.) laza játéka miatt is érdemes meghallgatni.

Tracklist:

1.Nothin' to Lose
2.Rebel Meets Rebel
3.Cowboys Do More Dope
4.Panfilo
5.Heart Worn Highway
6.One Nite Stands
7.Arizona Rivers
8.Get Outta My Life
9.Cherokee Cry
10.Time
11.No Compromise
12.N.Y.C. Streets

Tagok: Rex Brown - basszusgitár, Vinnie Paul - dobok, Dimebag Darrell - gitár, David Allan Coe - ének, Rex Mauney - billentyűk

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr61899524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása