2010. november 10. 17:21 - joshibarat

Mi a tököm ez a borító?

MONOBROW : MONOBROW (2010)

 

 

A kanadai Monobrow azt a fajta retrospektív,instrumentális rockot játsza,aminek hallatán porfelhőben motorozgató,füstöt eregető,szakállas hobók világa elevenedik meg.Zabolátlan improvizációi,ősrockos zajoskodásai és szabadsághangulatú stonertémái miatt engem leginkább a San Diego-i Eartless-re emlékeztet.Hangszeres téren kifejezetten csupaszítottnak mondanám,tehát szintetizátort,fúvóshangszert és egyéb színesítőt ne nagyon keressetek rajta,hangzására pedig a régiesség,analogság,pincemuzsikálás feeling jellemző.Nem minden hangulatban találja meg az embert,de néhány sör kiséretével már fasza hallgatnivaló lehet.Ha csak úgy lazulgatni támadna kedvetek valami jammelgetős easy rider muzsikára,akkor katt a borítóra és jó szórakozást!


Tracklist:

1. Naught Witch 5:42
2. From The Brown Sun 5:26
3. Ministry Queen 7:52
4. Troubled Apostle In The Chamber 5:03
5. Buried In The Backyard 6:41
6. Low Water 8:39
7. Man Without A Watch, Man 5:10
8. Swan Of The Superplanet 9:22

Tagok:
Brian Ahopelto - Drums,
Paul Slater - Guitar,
Sam Beydoun - Bass

 

Címkék: monobrow
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themotherroad.blog.hu/api/trackback/id/tr822438929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomtattoo 2011.03.30. 02:19:15

Szeretem ezt a lemezt. Kisse tartottam tole, hogy monoton lesz, de egyaltalan nem, valtozatos, remekul megirt notak, szuper hangzas. Nagyon rendben van.
süti beállítások módosítása